Intel dezvăluie oficial noua generație de procesoare Alder Lake

Ca răspuns la conferința de presă din cadrul evenimentului CES 2022, compania a anunțat o gama completă de procesoare AMD 12-Gen. De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment, Intel a prezentat 22 de procesoare Desktop-S, nouă procesoare Laptop-H și trei coolere pentru procesoare.

Când Intel a introdus pentru prima dată Alder Lake, procesoarele desktop au fascinat utilizatorii cu noua tehnologie de arhitectură. Algoritmul împarte CPU-ul în două tipuri de nuclee: performanța care îndeplinește sarcini precum îmbunătățirea jocurilor și a sarcinilor de lucru, în timp ce eficiența se referă la posibilitatea de a efectua sarcini simultan.

 Acum că procesoarele Alder Lake au fost anunțate, există o imagine mai clară în ceea ce privește domeniului de aplicare a celei de-a 12 generație Intel, în special în sectorul mobil.  Gama mobilă Alder Lake include trei segmente: seria H, seria P și seria U. Obiectivul companiei este de a dezvolta laptopuri de ultimă generație pentru jucători și creatori. Pentru cei care rulează din mers, seria U este construită pentru utilizatori portabili și ultra-eficienți. 

Intel a menționat recent că procesorul pentru desktop Intel Core KS din a 12-a generație, care se mândrește cu un turbo single-core de 5,50 GHz a fost scos din cutie pentru a fi livrat până la sfârșitul trimestrului. În timp, au fost create două tipuri de coolere de stoc pe laminarul Intel, care include Laminar RH1, o unitate de nivel înalt concepută pentru a găzdui procesoarele Intel de generație următoare, cum ar fi Core i9 și Leminar RH2A. 

Coolerul Laminar RH1 are 2,4 miliarde de performanțe lungi silențioase cu iluminare RGB controlată puternică, perfectă pentru a menține la distanță nivelurile de decibeli și căldură, afișând în același timp conținut de culoare RGB rece. 

Sursă: game-news24.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>