Apple prezintă noile MacBook Pro de 14 și 16 inci, alături de noile AirPods

Producătorul american a dezvăluit noua generație MacBook Pro, echipată cu noile procesoare Apple Silicon M1 Pro și M1 Max, care vin într-un design nou, având componente interne complet diferite, port-uri de conectivitate multiple, încărcare rapidă și ecrane HDR pe tehnologie mini-LED. În plus, gigantul tehnologic a anunțat o nouă generaţie de căşti wireless şi un serviciu muzical pe bază un abonament cu 5 dolari pe lună. 

La sfatul clienților, compania a eliminat funcția „Touch Bar” de pe noile dispozitive, însă au fost reintroduși mai mulți conectori, inclusiv „MagSafe”, care dispăruse în ultimii ani, provocând nemulțumiri în rândul utilizatorilor. Începând cu săptămâna viitoare, noile generații Macbook Pro de 14 și 16 inci pot fi achiziționat de la 1.999 de dolari, respectiv 2.499 de dolari. Apple spune că prețul include performanțe de top, oferite de procesoarele M1 Pro şi M1 Max, care folosesc mai puţină energie decât cele produse de Intel şi Advanced Micro Devices, având o durată de viaţă a bateriei mai bună.

De asemenea, Apple a anunțat că livrările pentru noile AirPods vor începe tot de săptămâna viitoare, la un preț fix de 179 de dolari. Setul de căști poate fi comandat online în peste 26 de ţări şi regiuni, însă disponibilitatea în magazine vine mai târziu, pe 26 octombrie. 

Sursă: news.ro.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>