Apple spune că iOS 15.1 ar putea veni cu funcția SharePlay în cele din urmă

În luna august, gigantul american a anunțat că va întârzia lansarea noii sale funcții SharePlay în iOS 15, în loc să o lanseze alături de actualizarea sistemului de operare, așa cum era planificat, urmând să apară în această toamnă. Noua funcție vă permite să vizionați videoclipuri, să partajați ecranul sau să ascultați muzică cu alte persoane în timpul unui apel FaceTime. 

De asemenea, sursele raportează că noua versiunea 15.1 beta le permite utilizatorilor să adauge cardul de vaccinare COVID-19 în aplicația Wallet și noi modalități de a rămâne conectat, actualizări care îi ajută pe utilizatori să exploreze mai multe funcții inteligente pe dispozitivele iPhone. 

Funcția a fost recunoscută drept una dintre principalele caracteristici pentru iOS 15, la momentul în care compania a anunțat actualizarea la WWDC din vara aceasta. SharePlay permite utilizatorilor să vizioneze filme și emisiuni TV sincronizate pe FaceTime, să colaboreze la listele de redare Apple Music, să își partajeze ecranele și multe altele. 

Actualizările FaceTime oferă apeluri video mai naturale, iar aplicația Focus ajută utilizatorii să reducă distragerea atenției. Funcțiile noi, precum cea de live text, folosesc informații de pe dispozitiv pentru a descoperi altele mai utile. Actualizările Maps oferă, de asemenea, modalități noi de navigare și orientare în spațiu. iOS 15 este acum disponibil ca o actualizare gratuită de software.

Sursă: The Verge

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>