Top cele mai bune filme la încasări, de la redeschiderea cinematografelor

Odată cu redeschiderea cinematografelor, după o perioadă lungă de timp, iubitorii de film s-au bucurat de proiecțiile care au rulat în sălile de cinema weekend-ul acesta. Vineri, filmul de groază The Conjuring 3 a înregistrat 9,67 milioane de dolari, iar pe locul doi s-a clasat A Quiet Place Part II care a strâns 6,08 milioane de dolari.

The Conjuring 3 îi captează pe Patrick Wilson și Vera Farmiga pentru a-și restabili rolurile de experți în supranatural, investigând evenimentele supranaturale din jurul procesului de crimă din 1981 al lui Arne Cheyenne Johnson. Filmele legate de subiect s-au descurcat bine la box-office. Dacă veniturile de box office ale celui de-al treilea film din serie sunt estimate la 25 de milioane de dolari SUA, va depăși premiera filmului „Annabel Go Home”, care are un box office de 20 de milioane de dolari SUA.

După un an de întârziere, având în vedere contextul pandemiei de COVID-19, bătălia de la box-office între „Call of Souls 3” și „A Quiet Place” a continuat să anunțe reluarea filmărilor. Pe măsură ce vara se apropie, blockbuster-uri precum Black Widow și Marvel Suicide Squad de la James Gunn se pot aștepta la normalizarea statisticilor. Disney’s Cruella se așteaptă să fie pe locul trei în acest weekend, cu un venit total de 11,2 milioane de dolari în trei zile. În prequelul cu Emma Stone, care spune originea eroinei negative a 101 dalmațieni, Cruella estimează că va aduce venituri de 43 de milioane de dolari.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>