Pentru viitoarele modele de iPhone nu vor exista versiuni mini, insa vor fi echipate cu camere de 48 de megapixeli

Apple va face modificari substantiale in ceea ce priveste viitoarea linie de iPhone-uri programate pentru debutul de anul viitor. Potrivit analistului Ming-chi Kuo, compania anunta ca generatie din gama Pro va folosi un senzor mai mare de 48 de megapixeli pentru camera principala, iar modelele programate pentru lansarea din 2023, ar putea utiliza senzori Face ID sub ecran. 

Telefoanele pe Android au inclus senzorii de 48 de megapixeli de cativa ani, insa potrivit analistului, pentru viitoarea generatie de iPhone se asteapta ca senzorul de rezolutie mai mare sa permita captarea video de 8K.

Conform statisticilor, gigantul tehnologic a supraestimat cererea si a redus comenzile de productie in ceea ce priveste versiunile Mini, fapt pentru care, incepand cu 2022, compania va reduce optiunilor de dimensiune a ecranului, iar Apple va ramane doar pe afisajele de 6,1 inci si 6,7 inci. 

Odata cu lansarea anuntului potrivit caruia modelele iPhone vor include identificarea fetei sub afisaj incepand cu 2023, Kuo a completat, sustinand ca Apple va introduce o camera perforata pentru unele modele incepand cu anul viitor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>