Microsoft vrea sa cumpere Discord cu mai mult de 10 miliarde de dolari

Se pare ca gigantul tehnologic intentioneaza sa cumpere Discord, platforma de comunicare pentru jucatori pentru mai mult de 10 miliarde de dolari. In decembrie, Discord a strans 100 de milioane de dolari la o evaluare de 7 miliarde de dolari, deci nu ar fi surprinzator daca pretul de vanzare depaseste suma de 10 miliarde de dolari.

Luni, VentureBeat a raportat ca Discord exploreaza mai multe optiuni, inclusiv o vanzare, insa Microsoft nu este singurul client din viziorul companiei de jocuri. Efortul gigantului tehnologic de a atrage mai multi jucatori nu este un secret. Compania a lansat consola de generatie noua anul trecut si a achizitionat populare studiouri de jocuri ZeniMax si Bethesda pentru 7,5 miliarde de dolari. Daca firma intra in posesia Discord, cel mai probabil va integra unele dintre caracteristicile sale premium, precum partajarea video HD cu oferta Xbox Game Pass. 

Se pare ca Discord a beneficiat de pe urma pandemiei cu coronavirus, pe masura ce oamenii au petrecut mai mult timp stand acasa. In decembrie anul trecut, compania a declarat ca are peste 100 de milioane de utilizatori activi lunar, care au petrecut 4 miliarde de minute conversand intre ei in fiecare zi. In acest timp, oamenii au inceput sa foloseasca aplicatia pentru grupuri de studiu, comunitati de arta si chiar pentru a viziona filme impreuna. 

Totodata, exista posibilitatea ca cele doua companii sa ajunga la o problema. Anul trecut, Microsoft a fost in discutii pentru a achizitiona platforma video TikTok, iar anul acesta a incercat sa inghita Pinterest, insa nimic din toate acestea nu s-a intamplat. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>