Se pregătește upgrade-ul pentru Windows 11. Cu ce noutăți vine?

Microsoft va lansa noua versiune Windows 11 22H2 în luna septembrie, prima actualizare care include mai mult decât remedieri de erori și optimizări de performanță. Distribuită tuturor utilizatorilor de Windows 11 prin canalul Windows Update, actualizarea vine la o săptămână după seria Microsoft obișnuită de remedieri „Patch Tuesday”.

Testată cu echipa Windows Insiders în ultimele luni, revizia Windows 11 22H2 include câteva îmbunătățiri ale funcțiilor, cum ar fi un nou folder de aplicații în meniul Start, o bară de activități care acceptă comenzi de glisare și plasare, un nou set de comenzi gestuale pentru dispozitive cu ecran tactil și animații noi.

O altă funcție nouă este Live Caption Assist. Proiectată special pentru persoanele cu deficiențe de auz, poate genera subtitrări și indicii vizuale pentru sunetul redat. De asemenea, inginerii Windows au inclus un nou instrument de acces vocal care permite utilizatorilor să-și controleze computerul folosind doar comenzi vocale.

Aplicația Task Manager a fost, de asemenea, revizuită, cu suport pentru un mod de afișare întunecat și un design de interfață mult îmbunătățit, în special înlocuind filele afișate orizontal cu o bară de comandă verticală. Situat în partea stângă a ferestrei Task Manager, oferă și acces la noua secțiune Moduri de eficiență, din care putem limita aplicațiile care consumă excesiv resursele sistemului.

File Explorer câștigă oficial suport pentru file, făcând mai ușoară și mai eficientă organizarea folderelor deschise. De asemenea, introduce noi acțiuni sugerate pentru a vă ajuta să aplicați mai rapid comenzile comune.

Deși Microsoft nu a comunicat încă o dată oficială de lansare pentru Windows 11 22H2, surse apropiate au anunțat data de 20 septembrie, compania pregătindu-se astfel pentru un nou laptop Surface cu Windows 11 programat pentru prima jumătate a lunii octombrie. 

Sursă: www.go4it.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>