Huawei lansează Nova 9 SE, Watch GT Runner și MateBook D15 AMD în România

Producătorul chinez a lansat trei noi produse în România. Este vorba despre smartphone-ul Nova 9 SE, o nouă versiune a laptopului MateBook D15 cu procesor AMD și ceasul Watch GT Runner. Începând de astăzi, 23 martie, dispozitivele pot fi achiziționate direct din magazinele din România și vin cu prețuri atractive, precum și cu opțiunea de înscriere în Huawei Care, serviciul de garanție care prelungește perioada de acoperire a reparațiilor. 

Huawei Nova 9 SE promite o cameră cu rezoluție de 108 megapixeli 

Versiunea românească a noii generații Nova 9 SE este similară cu modelul asiatică din punct de vedere hardware. Vorbim despre un smartphone cu ecran Full HD+, procesor Snapdragon 680 cu 4G, și o configurație de 8 + 128 GB. Camera care promite nu mai puțin de 108 megapixeli este însă o premieră pentru un telefon Huawei. Este cea mai mare rezoluție întâlnită până acum pe un dispozitiv din gama producătorului chinez. 

Huawei va oferi și un smartwatch GT Fit Elegant Edition, cu un preț de pornire de 1.599 lei. Dacă cumpărați un Nova 9 SE înainte de 23 iunie, veți primi Protecție împotriva daunelor ecranului, care include o reparație gratuită a ecranului pentru primele 12 luni de la data achiziției, dacă aveți un accident. Cei care achiziționează Huawei Care pentru încă 12 luni de garanție vor trebui să cheltuiască încă 159 de lei pentru Nova 9 SE. 

Cei care cumpără un Nova 9 SE înainte de 23 iunie, vor primi și Screen Damage Protection, un serviciu prin care își asigură o reparație de ecran în primele 12 luni de la achiziționare, fără costuri adiționale, în cazul unui accident. Persoanele interesate de Huawei Care pentru încă 12 luni de garanție, vor plăti încă 159 lei pentru noul model. 

Watch GT Runner –  versiunea mai „sportivă” a lui Watch GT 3î

În ceea ce privește caracteristicile și funcționalitatea, ceasul Huawei Watch GT Runner este destul de asemănător cu modelul Huawei Watch GT3 lansat anterior. Prezintă același ecran OLED strălucitor și de înaltă rezoluție, dar vine găzduit într-o carcasă cauciucată – o variantă mai ușoară și mult mai rezistentă la șocuri. Modelul dispune o coroană digitală rotativă și de un buton programabil, însă are acces și la la toate profilurile de antrenament pe care le-am văzut pe GT 3. Prețul noului dispozitiv a fost estimat la 1.299 de lei și include un set de căști Huawei. Serviciul Huawei Care costă 149 de lei pentru FreeBuds 4i. 

AMD MateBook D15 – un laptop bine echipat 

Laptopul AMD MateBook D15 este oferit cu un procesor AMD Ryzen 5500U, 16 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare internă. Are un ecran de 15.6 inci cu tehnologia Huawei SuperDevice, care permite conectivitatea între produsele Huawei. Laptopul costă 3.599 de lei și este oferit cu un pachet promoțional care include un difuzor Huawei Sound, un rucsac și un mouse. Pentru serviciul Huawei Care, clienții vor trebui să mai scoată din buzunar 299 de lei.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>