Exerciții pentru o mai bună activitate sexuală 

Cardio 

Condiția fizică poate crește plăcerea pentru tine și partenerul tău. Orice activitate care vă face inima să bată mai repede și să respirați mai greu, de la mersul rapid la mersul cu bicicleta, poate stimula fluxul de sânge, inclusiv în regiunile inferioare. Acesta este un plus pentru ambele sexe: erecții mai puternice pentru bărbați și excitare mai mare pentru femei, conform unui studiu de la Universitatea din Texas. 

Înot 

Cercetătorii de la Harvard au descoperit că înotătorii de 60 de ani aveau o viață sexuală similară celor cu 20 de ani mai tineri. Înotul crește rezistența, crește fluxul sanguin, îmbunătățește flexibilitatea, puterea și reduce stresul. De asemenea, arde niște calorii serioase, un plus pentru oricine este supraponderal, în special bărbații obezi cu disfuncție erectilă. 

Frog Pose (Poziția broaștei)

Această mișcare te va face mai flexibil în timpul relațiilor amoroase, spune fiziologul Liz Neporent din New York. Este un deschizător intens de șold care îți întinde partea interioară a coapselor, inghinalul și șoldurile. De asemenea, eliberează stresul, care poate fi o adevărată ucidere în pat. 

Hinge (Balamaua) 

Pentru a vă ajuta să vă mențineți într-o „poziție favorabilă” fără ca spatele sau picioarele să cedeze, Neporent recomandă balamaua. Aplecați-vă pe spate la un unghi de 45 de grade pentru câteva secunde înainte de a vă întoarce vertical și repetați. Mișcarea este subtilă, dar creează multă putere de rezistență.

Kegels 

Dezvoltate pentru a trata incontinența urinară, acest tip de exerciții întăresc mușchii podelei pelvine, ducând la orgasme mai intense. Femeile pot fi mai familiarizate cu exercițiile, dar ajută și bărbații să prevină ejacularea precoce. Studiile arată însă că jumătate dintre oameni nu le fac corect.

Plank (Scândura)

Exercițiul este o modalitate perfectă de a întări cel mai profund strat al mușchilor abdominali (transversul abdomenului), împreună cu partea superioară a brațelor, coapselor și feselor. Acești mușchi vă ajută să vă stabilizați, astfel încât să puteți rămâne aproape de partener când și unde contează cel mai mult. Dacă este prea dificil pentru degetele de la picioare, încercați să vă echilibrați în genunchi. 

Cat/Cow Stretch

Gândiți-vă la această poziție de yoga ca la o altă formă de preludiu. Îți relaxează coloana vertebrală, te ajută să ai un ritm de respirație uniform și îmbunătățește concentrarea, astfel încât mintea ta să rămână în momentul de față. 

Pelvic Thrust (Împingere pelvică)

Indiferent dacă poziția preferată, această mișcare este cheia succesului. Dar împingerile puternice pot fi obositoare când nu ești în formă. Lucrați-vă fesierii și gambele pentru a dezvolta rezistență și flexibilitate. 

Sursă: webmd.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>