OnePlus 10 Pro: telefonul care poate fi rupt cu mâna goală 

Marca OnePlus a trecut prin diferite iterații de-a lungul anilor. Poziționat inițial ca un brand care își propune să ofere telefoane de înaltă performanță la un preț rezonabil, producătorul chinez a adunat cea mai mare bază de fani într-o perioadă în care a livrat telefoane cu construcție de calitate și puține compromisuri. 

Dispozitivele au fost proiectate la aceleași standarde înalte ca modelele de top ale concurenței, dar la un cost redus. Cu toate acestea, se pare că trecerea mărcii către aspirațiile „de lux” a dus la o concentrare mai mică asupra elementelor esențiale, cum ar fi construcția robustă, care va persista în timp, așa cum se arată cu OnePlus 10 Pro. 

Primul telefon al companiei care nu trece testele de rezistență?

JerryRigEverything au lansat o nouă înregistrare de testare a rezistenței, dedicată modelului OnePlus 10 Pro, viitorul flagship al companiei în 2022. Oferind un chipset Snapdragon 8 Gen 1, o cameră foto performantă, cu tehnologie Hasselblad, și încărcare ultra-rapidă, modelul se numără printre cele mai bune smartphone-uri de pe piață.

Cu toate acestea, OnePlus 10 Pro nu pare să ofere nicio asigurare că va suporta daune pe parcursul mai multor ani de utilizare. În ciuda faptului că este un telefon din metal și sticlă, ca multe dintre cele mai puternice dispozitive de pe piață, nu pare a fi destinat să reziste la îndoire. Telefonul se rupe dacă pui presiune asupra lui, fiind absolut irecuperabil în urma procesului. 

Dacă obișnuiești să-ți porți telefonul în buzunarul și se întâmplă să te așezi pe el, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută. Desigur, o husă robustă poate preveni acest lucru, însă utilizatorii se vor baza cel mai probabil pe husa inclusă în pachet, care nu oferă prea multă protecție în acest caz. Nu este prima dată când OnePlus eșuează la testările JerryRigEverything. Sticla de pe spatele lui OnePlus 7T, care prezenta un modul rotund de cameră foarte mare, se rupse anterior în zona camerei din cauza lipsei de rezistență structurală. 

Majoritatea utilizatorilor de OnePlus 10 Pro nu vor întâmpina niciodată astfel de probleme, dar pe baza acestor constatări, ar trebui să evităm să punem telefonul în buzunarul din spate, sau cu atât mai mult dacă este pe un scaun sau o canapea, înainte de a ne așeza cu toată greutatea. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>