Angajații Apple vor să treacă pe Android pentru a nu fi expuși la spionaj din partea companiei 

Apple se mândrește cu securitatea și confidențialitatea utilizatorilor săi, susținând că nu colectează informații personale în scopuri comerciale. Pe de altă parte, angajații din magazinele retail au ales să vorbească prin aplicații criptate și chiar să își cumpere telefoane cu Android pentru a evita orice posibilitatea ca Apple să îi spioneze. Acest lucru este valabil mai ales pentru angajații din retail care doresc să formeze sindicate pentru a putea cere un tratament mai bun din partea corporației. 

Angajații Apple vor crearea unui sindicat de pe dispozitive Android

Mai mulți angajații din magazinele retail discută despre formarea unui sindicat național cu scopul de a nu fi expuși la spionaj din partea companiei. Aceștia sunt dispuși să recurgă la diverse măsuri de siguranță. Alegerea unui Android în locul unui iPhone, cred ei, va împiedica comunicările private între angajați de ochii superiorilor. 

Invocând celebrul masacru din de la San Bernardino, Apple refuză să ofere cheile de decriptare ale telefoanelor, susținând că acest lucru putea pune în pericol toți utilizatorii. Apple deține peste 65.000 de angajați în 270 de locații din Statele Unite ale Americii, toți solicitanți de salarii mai bune, zile de vacanță mai lungi și concedii de maternitate prelungite. 

În urma veniturilor crescute din 2021, compania a promis mărirea salariilor cu 2% până la 10% în funcție de poziția ocupată și de locația magazinului, însă aceste promisiuni nu sunt în concordanță nici cu creșterea costurilor de trai, în special în zonele urbane dezvoltate, nici cu inflația și nici cu succesul companiei.  

Apple spune că va prelungi zilele de vacanță ale angajaților și că va oferi până la șase săptămâni de concediu maternal. Aceste asigurări, însă, sunt insuficiente pentru a preveni planificarea ulterioară a formării unui sindicat. 

Sursă: androidpolice.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>