Seria de ceasuri Instinct 2 dezvăluie o versiune Solar cu „baterie nelimitată” 

Garmin, producătorul de tehnologii GPS, revine cu noutăți revine cu noi modele de ceasuri din seria Instinct 2, la doar câteva săptămâni după introducerea dispozitivului Fenix 7. Aceste modele promit o autonomie mai mare, oferind în același timp acces la un set cuprinzător de funcții legate de sănătate şi wellness. Este vorba despre Garmin Instinct 2 și Garmin Instinct 2S, versiunile Solar promițând „baterie infinită”.  

Clienții pot alege una din cele trei variante: Surf, Tactical și Camo, fiecare având propria paletă de culori și un stil de design unic. Seria Instinct 2 a fost gândit pentru utilizatorii care îndrăgesc modelele robuste, de luat în expediții și la activități în apă. Dispozitivele sunt disponibile în două dimensiuni: 40 mm (Instinct 2S) și 45 mm (Instinct 2). Garmin Instinct 2 Solar promite o autonomie nelimitată, chiar și atunci când este folosit ca smartwatch, deoarece se bazează pe o încărcare solară foarte eficientă.

Indiferent de versiunea pe care o alegeți, fiecare vine cu un set unic de funcții. Ediția Surf include widgeturile pentru flux și reflux, precum și informații meteo, necesare pentru activități de windsurfing și kiteboarding. Tactical Edition este concepută pentru personalul militar și funcții precum Stealth, Kill Switch și compatibilitatea cu ochelarii de vedere pe timp de noapte. Suportul pentru coordonatele Format Position şi modul de activitate Jumpmaster Activity sunt, de asemenea, acceptate. 

Ediția Camo a fost concepută pentru camuflaj în natură, indiferent că vorbim despre o pădure tomnatică sau despre una tropicală. Expunerea ceasului la o intensitate luminoasă de cel puțin 50.000 LUX timp de cel puțin 3 ore pe zi este necesară pentru a oferi energia nelimitată despre care vorbeam mai sus. Magazinul Garmin Connect IQ, unde se găsesc aplicații, widget-uri, watch face-uri și multe altele, este compatibil cu Seira Instinct 2. 

Sursă: connect.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>