Samsung anunță specificațiile următoarei serii de tablete Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy S22 Ultra nu a fost singurul articol S-Pen dezvăluit în cadrul evenimentului Unpacked, deoarece compania a dezvăluit noi tablete din seria Galaxy Tab S8. Este vorba despre Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus și Galaxy Tab S8 Ultra. 

Tab S8 are un ecran de 11 inci cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și un afișaj LTPS TFT care poate atinge 120 Hz. Măsoară doar 6,3 mm grosime, însă comparativ cu restul modelelor din noua serie, se pare că este cel mai voluminos. Tab S8 Plus măsoară o lățime de 5,7 mm și Tab S8 Ultra nu mai mult de 5,5 mm grosime.

În ceea ce privește specificațiile de performanță, cele trei modele vin dotate cu un procesor de 4 nm și 8 nuclee, cel mai probabil un Exynos, la fel ca în cazul smartphone-urilor. De asemenea, toate modelele din noua serie primesc conexiune 5G, Wi-Fi 6E, încărcare USB-C 3.2 și sistem de sunet identic, cu difuzoare stereo reglate AKG și Dolby Atmos. Tabletele pot înregistra videoclipuri 4K la 30 de cadre pe secundă și pot reda materiale video 8k realizate cu până la 60 fps.

Toate trei modelele vor veni în cele din urmă cu un S-Pen și un fir de încărcare, însă brick-ul nu va fi inclus. Tab S8 va avea un senzor de amprentă integrat în butonul de pornire, în timp ce Tab S8 + și Tab S8 Ultra vor avea un senzor de amprentă integrat în afișaj. Tab S8 Plus are un display de 12.4 inci cu o rezoluție de 2800 x 1752 pixeli și un afișaj Super AMOLED care poate rula până la 120 Hz. 

În ceea ce privește performanța camerelor, toate modelele includ un senzor de focalizare automată de 13 MP în spate și un senzor de 6 MP (ultrawide) în față, în timp ce Tab S8 și S8 Plus sunt oferite cu un senzor de 12 MP (ultrawide). La Tab S8 Ultra a fost adăugat un senzor lat de 12 MP. Aceasta din urmă se diferențiază de restul versiunilor din serie și nu numai, fiind considerată un adevărat gigant al lumii tabletelor. Măsoară 14.6 inchi, dispune de un ecran Super AMOLED cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, cu rezoluție de 2960 x 1848 pixeli. 

Tab S8 Ultra primește o baterie de 11200mAh (cea mai mare din serie) care poate încărca până la 45W. Prin comparație, Tab S8 + are 10090 mAh, în timp ce Tab S8 are 8000 mAh. În continuare, singurele diferențe care au rămas nemenționate între Tab S8 Ultra și restul modelelor sunt nuanțele, respectiv combinația de memorie RAM și stocare. 

Tab S8 Ultra va fi disponibilă doar în Graphite, pe când Tab S8 și Tab S8 + pot fi comandate și în nuanțe de Silver și Pink Gold. În ceea ce privește capacitatea RAM, modelul Ultra vine în versiuni de 8,12 și 16 GB RAM, iar spațiul de stocare poate ajunge până la 512 GB. Pe celelalte două tablete, memoria RAM ajunge doar la 12 GB, în timp ce stochează doar până la 256 GB.

Sursă: connect.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>