Qualcomm anunţă un parteneriat cu scuderia Ferrari din Formula 1

NVIDIA pierde tranzacţia cu ARM, în timp ce Qualcomm dă o lovitură de imagine. Începând cu următorul sezon de Formula 1, monoposturile Ferrari vor purta logo-ul Snapdragon, italienii confirmând oficial colaborarea cu gigantul american. 

Se pare că producătorul de cipuri va oferi o sumă de bani mărcii italiene pentru ca logo-ul său să fie afișat pe monopost, însă va oferi oferi și soluții tehnologice pentru Ferrari F1-75, model care urmează să fie dezvăluit pe 17 februarie la Maranello, în Italia. Benedetto Vigna, șeful mărcii italiene, a afirmat că această colaborare va duce scuderia într-o noua epocă digitală. De cealaltă parte, Cristiano Amon, directorul executiv Qualcomm se declară de asemenea încântat de colaborare, punând accentul pe produsul Snapdragon Digital Chassis. 

Qualcomm va furniza software, telemetrie și conexiune, precum și soluții de cockpit digital pe ecran complet. Snapdragon Ride, care se ocupă de conducerea autonomă, Snapdragon Cockpit, care permite experiențe inteligente în cockpit, și Snapdragon Auto Connectivity sunt toate acoperite de Snapdragon Digital Chassis. Ultimul segment se referă la conexiunile 5G, 4G și Wi-Fi în mașini.  

Volvo, Honda, Renault și General Motors au anunțat cu toții adoptarea platformei Qualcomm în ultimii ani. Compania, pe de altă parte, este abia la începutul acestei piețe, unde procesoarele NVIDIA bazate pe Tegra se vând bine de ani de zile. 

Sursă: connect.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>