Noul OnePlus Nord CE 2 va fi lansat săptămâna viitoare, pe 17 februarie 

OnePlus pare să urmeze agenda lansărilor de anul trecut, anunțând la mijlocul acestei săptămâni debutul oficial pentru OnePlus Nord CE 2, „Core Edition”, o versiune mai ieftină a modelului OnePlus Nord 2 dezvăluit în 2021. Noua generație va fi lansat săptămâna viitoare, pe 17 februarie, și există deja câteva detalii despre capacitățile sale de performanță, oferite direct de către companie. Deși nu a dezvăluit încă designul complet al noului OnePlus Nord CE 2, se presupune că va fi destul de similar cu Nord 2 la exterior. 

OnePlus Nord CE 2 vine cu încărcare rapidă de 65W și va include un port pentru căști de 3,5 mm, care va fi destul de apreciat de către utilizatorii de smartphone-uri din zona mid-range. În plus, noul model include conectivitate 5G, precum și un slot pentru card microSD. Ceea ce nu se știe însă cu exactitate este configurație hardware sau dacă performanța camerelor va rămâne aceeași. 

Până acum, zvonurile indică utilizarea unui chipset Dimensity 900, care are o putere mai mică decât Dimensity 1200 de pe OnePlus Nord 2. Prețul inițial al telefonului va fi ceva mai mic decât cel al lui Nord 2. Se estimează că va costa între 300 și 330 de euro, o gamă de prețuri pe care o frecventează multe dintre cele mai populare mărci de pe piață. Oppo, împreună cu Xiaomi, Vivo, Motorola și Realme, are deja telefoane competitive pe piață. Drept urmare, OnePlus va trebui să găsească o modalitate de a diferenția Nord CE 2 de restul concurenței, fie că este vorba de camere sau de performanță. 

Telefonul va avea un preț de pornire ceva mai mic decât cel al lui Nord 2, adică undeva între 300-330 de euro, o zonă de costuri pe care o frecventează multe dintre cele mai populare mărci de pe piață. Oppo, alături de Xiaomi, Vivo, Motorola și Realme, oferă deja modele competitive. Drept urmare, OnePlus va trebui să găsească o modalitate de a diferenția Nord CE 2 de restul modelelor concurenței, indiferent că se axează pe nivelul de performanță al camerelor sau pe alte specificații. 

Sursă foto: start-up.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>