Brățări fitness – care este rolul lor?

Brățări fitness – de ce sunt o alegere potrivită?

Este din ce în ce mai greu, ca în ritmul alert în care ne desfășurăm viața în zilele de astăzi, să găsim timp pentru activități extra pentru bunăstarea noastra fizică și psihică. Dar daca este greu, nu înseamnă că este imposibil, astfel încât dacă ești o persoană ce are dorința de a face activități fizice, primul lucru la care te gândești este să folosești tehnologia actuală pentru a-ți monitoriza progresul zilnic.

Unele dintre dispozitivele care sunt de actualitate și foarte căutate, se referă chiar la brățări fitness. Aceste brățări fitness îți aduc beneficii clare, cu ajutorul cărora îți poți monitoriza starea de sănătate, prin evidența constantă a markerilor biologici, cum ar fi ritmul cardiac, caloriile arse pe perioada antrenamentului și monitorizarea somnului de calitate.

 Ce rol au brățările fitness?

Aceste brățări fitness sunt căutate în toată lumea, pe lângă funcțiile folositoare pe care le oferă, putand fi purtate și ca un accesoriu vestimentar. Ele vin în culori variate, astfel încât pot fi purtate în toate momentele zilei, nu numai pe perioada antrenamentului. De asemenea, dispozitivele sunt oferite cu o brățară din silicon, material care este prietenos cu pielea utilizatorului și dispun de un ecran LCD OLED care oferă o claritate extraordinară prin care face facilă utilizarea sa.

Portul de încărcare este unul universal și anume usb, iar cu o încărcare completă, aceste brățări fitness dispun de o autonomie care poate ține și până la 10 zile de utilizare. Conectivitatea la telefoanele mobile se face prin bluetooth și dispun de o compatibilitate cu sistemele android și cele iOS.

Toate aceste brățări fitness inteligente sunt destinate pentru sporturi care sunt practicate în aer liber, fiind un mod eficient de monitorizare cu precizie a datelor sportive, acest lucru fiind folositor în analiza datelor sportive și îmbunătățirea activităților fizice pentru a avea o stare de sănătate mai bună.

 Sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație, care oferă un gps cu o acuratețe extraordinară, cu ajutorul căruia îți poți afla locația în doar 40 de secunde.  Cu ajutorul gps-ului, pe lângă locația exactă, poți înregistra traseul parcurs în timp real, distanța parcursă, altitudinea si viteza medie. Dispozitivele sunt destinate unui spectru larg de activități sportive, începând de la alergare, ciclism și până la alpinism.

 Un alt avantaj al lor îl reprezintă simplitatea cu care se pot conecta la telefonul tău pentru a te ajuta să vezi mai rapid, chiat atunci când realizezi exerciții fizice, notificările din online, de pe rețelele de socializare. Cu ajutorul acestor brățări fitness îți poți seta alarme pentru a te trezi atunci când îți dorești și poți să urmărești apelurile și mesajele pierdute, fiindu-ți mai simplu să îți amintești de ele în acest fel.

 Ele sunt rezistente la apă și au numeroase funcții. Ele oferă control camera, muzică, îți monitorizează sedentarismul, presiunea sanguină, saturația de oxigen, pot fi utilizate în loc de cronometru, măsoară distanța, numără pașii și foarte important, te ajută să îți găsești telefonul dacă îl pierzi.

Dualstore.ro îți oferă o diversitate de modele de brățări fitness, unele dintre acestea integrand chiar mai multe funcții de bază. De exemplu, brățara inteligentă 2 în 1, poate fi de asemenea și cască Bluetooth, avânt un mai mare avantaj prin faptul că poți purta conversațiile importante, într-un mod discret, confidential, fără a fi o povară, așa cum se întâmplă uneori când folosești castile tale normale și telefonul.

Cu nenumărate funcții și un aspect plăcut, brățările inteligente pentru fitness sunt utile și ușor de purtat, putând fi integrate în ținutele de zi cu zi. Sunt ușor de utilizat și îți oferă o mulțime de avantaje de care te poți bucura atunci când faci sport, te plimbi sau vrei să te relxezi fără a mai purta de grijă telefonului mobil.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>