Apple întâmpină noi probleme. Siri ar fi înregistrat din greşeală conversaţiile utilizatorilor

După scandalul cu Amazon Alexa, în care angajații companiei au primit acces la convorbirile personale dintre utilizatorii și asistentul virtual, Apple pare să se confrunte cu o situație similară. S-a descoperit că Siri a înregistrat neintenționat interacțiuni cu utilizatorii săi. 

Apple are o politică clară privind confidențialitatea utilizatorilor. Compania îi asigură pe aceștia că datele personale nu vor fi partajate cu firma din Cupertino, căutând constant modalități prin care să elimine identificatorii unici și stocarea informațiilor personale de autentificare pe dispozitiv. Potrivit unui studiu ZDNet, iOS 15 conține o problemă care permite funcției „Siri and Dictation Improvements” să rămână activată chiar dacă opțiunea Setări a fost dezactivată.

Așadar, în ciuda eforturilor sale, compania americană a ajuns să înregistreze, să stocheze și să permită accesul la interacțiunile utilizatorilor cu asistentul virtual. ​​De la iOS 15.2, Apple susține că problema a fost remediată și că toate înregistrările produse au fost eliminate „pentru mulți utilizatori”. 

Compania a declarat că utilizatorii vor primi o notificare specială pentru a-i încuraja să își actualizeze iPhone-urile, mai ales că eroarea a fost legată de setările de confidențialitate. iOS 15.4 este cea mai recentă actualizare iOS și vă permite să vă deblocați iPhone-ul cu Face ID, chiar dacă fața este ascunsă în spatele unei măști. 

Sursă: theverge.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>