Noile Samsung Galaxy S22 primesc încă un an de actualizări Android 

Producătorul tehnologic a anunțat în timpul evenimentului său Galaxy Unpacked 2022, că noile telefoane Galaxy S22 și alte dispozitive recente vor primi până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare Android. 

„Ca parte a angajamentului nostru de a oferi utilizatorilor cea mai bună performanță și experiență mobilă posibilă, întreaga serie Galaxy S22 va fi susținută de până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare Android. Acum milioane de utilizatori Galaxy pot profita de cele mai noi funcții de securitate, productivitate și alte funcții noi și interesante pentru un timp îndelungat”, a declarat compania într-un comunicat de presă. 

Promisiunea legată de actualizările sistemului de operare oferă utilizatorilor noi funcții și securitate îmbunătățită, contribuind la eforturile de sustenabilitate tehnologică prin extinderea duratei de utilizare a smartphone-urilor. Google s-a angajat la cinci ani de actualizări anul trecut, odată cu debutul telefoanelor sale Pixel 6. Cu toate acestea, promisiunea a fost clarificată ulterior ca fiind cinci ani de corecții de securitate și doar trei ani de actualizări ale sistemului de operare Android. 

Disponibilitatea și funcțiile sistemului de operare Android pot varia în funcție de modelul dispozitivului și de piață. „Vor exista cel puțin 12 dispozitive care vor primi noi actualizări ale sistemului de operare Android timp de cel puțin patru ani. Aceasta include gama Galaxy S21 de anul trecut constând din S21, S21 Plus, S21 Ultra și S21 Fan Edition, plus Galaxy Z Fold 3 și Flip 3. Cele trei dispozitive S22 nou anunțate plus cele trei noi dispozitive Tab S8 vor primi, de asemenea, noile actualizari ale sistemului de operare Android”, a explicat compania. 

Sursă: theverge.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>