Apple ar putea lansa un nou iPhone cu 5G în luna martie 

Gigantul american obișnuiește să lanseze actualizări pentru dispozitivele pe baza unui program bine definit. Drept urmare, la doi ani de la lansarea celei de-a doua generații de iPhone SE, este timpul pentru un nou model cu hardware îmbunătățit. De asemenea, iPad Air, care nu a fost modernizat în toamnă, se află pe lista dispozitivelor care vor primi un upgrade. Potrivit Bloomberg, Apple plănuiește un eveniment de lansare pe 8 martie, când aceste două gadget-uri vor fi dezvăluite. 

Apple anunță că noul iPhone SE nu va fi un smartphone complet nou. Producătorul pune accent pe „upgrade-uri”, nu pentru dispozitive complet noi. Zvonurile spun că nici viitorul iPhone SE, de-a treia generație, și nici iPhone SE Plus nu vor fi altceva decât un iPhone 8 cu hardware îmbunătățit. Ar putea obține, în schimb, noul procesor Apple A15, care este inclus și pe modelele iPhone 13, alături de modemul 5G. Drept urmare, la un preț de 399 de dolari, acesta ar putea fi primul iPhone cu 5G care va ajunge pe piață. iPhone 12 Mini, care începe de la 599 USD pentru versiunea de 64 GB, este în prezent cel mai ieftin iPhone cu 5G.

Noul iPhone SE își va păstra forma existentă, care include un ecran LCD de 4.7 inci, un buton Touch ID Home, o singură cameră foto și o baterie de dimensiune mică. O altă schimbare la care ar trebui să ne așteptăm este introducerea procesorului Apple A15 în  iPad Air 5, tabletă care trebuia să fie lansată în toamna lui 2021, dar Apple a decis să facă upgrade doar la versiunea Mini. Designul va semăna cel mai probabil cu cel al generației iPad Air 4. 

Cu aceste două dispozitive, Apple poate dezvălui iOS 15.4, o actualizare de software care va permite utilizatorilor să deblocheze un iPhone folosind Face ID chiar și atunci când poartă o mască facială. 

Sursă: go4it.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>