Tesla spune că va rezolva problemele de la nivelul centurilor de siguranță printr-o actualizare de software

Deși automobilele Tesla sunt printre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, compania a raportat recent că a descoperit o problemă la sistemul centurilor de siguranță care afectează aproape un milion de vehicule și că sunetul de avertizare poate fi dezactivat. Tesla a declarat că o actualizare de software ar putea rezolva problema. 

Peste 817.000 de mașini Tesla Model 3 și Model Y din generația 2021, cât și versiunile mai noi de Model S și Model X sunt afectate de o nouă problemă la nivel software. Dacă ușa șoferului este deschisă și închisă înainte de conectarea centurii, sunetul de avertizare pentru centura de siguranță pare să fie anulat și nu va reveni. Se pare că sunetul rămâne stins la deschiderea ușii până când mașina este pornită din nou.

Actualizarea software-ului va fi oferită prin internet, direct la bordul mașinilor, cândva în luna februarie, deci nu va mai dura mult până când problema va fi gestionată. Defecțiunea de la sistemul centurilor de siguranță a fost descoperită de către șoferii din Coreea de Sud, la data de 6 ianuarie, urmând ca la sfârșitul lunii, compania să-și informeze clienții în legătură cu riscul de accident.  De curând, compania a fost obligată de autoritățile de reglementare din SUA să actualizeze software-ul Full Self-Driving pentru a opri la intersecțiile care necesită oprirea, invocând o amenințare la adresa siguranței traficului.

Sursă: go4it.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>