Disney + confirmă lansarea în 42 de țări, inclusiv România

Serviciul de streaming al companiei Walt Disney a anunțat oficial că va fi disponibil în 42 de țări și 11 teritorii începând cu vara lui 2022. Din listă fac parte România, Africa de Sud, Turcia, Polonia și Emiratele Arabe Unite. Disney + găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din lume, oferind conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star. 

În vara anului 2022, România se va alătura Cehiei, Croației, Ungariei, Estoniei, Greciei, Israelului și altor 34 de națiuni și teritorii care vor avea acces oficial la Disney+. Popularitatea serviciului de streaming a explodat în ultimii doi ani de disponibilitate pe piață, punând la dispoziția abonaților seriale precum The Mandalorian și The Falcon and the Winter Soldier, care au fost lansate exclusiv pe acesta.

Aici ajung cele mai recente filme ale companiei după ce își încheie „turul” prin cinematografe. În timpul pandemiei, unele filme mai noi, precum Mulan sau Black Widow, au fost disponibile pe serviciul de streaming din prima zi în modelul „pay per watch”. Costul unui abonament Disney + variază în funcție de locul în care locuiți. Costă 8 USD în Statele Unite și 8 GBP în Regatul Unit. În Europa, prețurile variază de la 8 la 10 euro. Nu știm care cât va costa serviciul de streaming în România, însă cel mai probabil nu va fi cu mult mai scump decât un abonament Netflix. 

Sursă: movienews.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>