Samsung confirmă lansarea noii tablete cu ecran decupat – Galaxy Tab S8 Ultra

Gigantul tehnologic a anunțat oficial lansare noului dispozitiv Galaxy Tab S8 Ultra, cu același ecran decupat întâlnit și pe portabilele MacBook Pro 2021, ignorând așteptările publicului de a elimina perforația pentru cameră foto. 

Nemulțumirea fanilor Apple derivă din interfața sistemului de operare, care nu a fost concepută pentru acomodarea zonelor „moarte” de pe suprafața ecranului. Platforma Android a fost „conștientă” de acest compromis. În plus, aplicațiile de android redate pe o diagonală de 14.6 inci probabil că nu vor fi prea mult incomodate de mica porțiune decupată pe lungimea ecranului, spun cei de la Go4it. 

Din octombrie, au circulat fotografii care confirmă designul prezentat în redări neautorizate, dezvăluind o tabletă subțire cu un cadru foarte îngust, utilizată împreună cu husa de transport care servește drept și suport pentru masă. Având în vedere dimensiunea sa, Galaxy Tab S8 Ultra pare a fi concepută pentru a fi utilizat cu un accesoriu care suportă greutăți, deoarece simpla utilizare ar fi prea obositoare pentru perioade lungi de timp. 

Fanii jocurilor Android care doresc să testeze o experiență de joc pe ecran mare vor fi încântați să afle că ecranul OLED, care are o rezoluție de 2960 x 1848 pixeli, oferă o rată de reîmprospătare de 120 de cadre pe secundă. Disponibilitatea a două camere cu rezoluție de 12MP, a doua cu lentile ultra-wide, justifică crestătura aplicată ecranului de pe Galaxy Tab S8 Ultra, care este destinată în primul rând sesiunilor de multimedia și videoconferințe. 

Samsung recunoaște, de asemenea, importanța interacțiunii vocale, sugerând că utilizatorii ar folosi tableta pentru a gestiona diverse automatizări pentru locuințe, folosind serviciile asistentului Bixby. Galaxy Tab S8 Ultra este echipată cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1, oferind 16 GB de RAM și până la 512 GB de stocare internă. 

Conectivitatea 5G, suportul pentru atașamentul S Pen și o cameră principală cu senzor ultrawide de 13MP + 6MP se numără printre caracteristicile probabile, dar neconfirmate încă. O baterie de 11200mAh alimentează întreaga configurație, care este instalată pe suprafața mare a carcasei fără a îngroșa semnificativ profilul tabletei. 

Samsung anticipează că va lansa un model Galaxy Tab S8 Plus cu ecran OLED de 12,7 inci, precum și o versiune de bază Galaxy Tab S8 cu ecran de 11 inci și baterie de 8000 mAh, pe lângă varianta Ultra. Deși compania nu a oferit o dată pentru debut, este foarte posibil ca Samsung să lanseze seria Galaxy Tab S8 alături de noile telefoane Galaxy S22 la un eveniment special, programat pentru 8 februarie. 

Sursă: go4it.ro

Sursă foto: notebookcheck.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>