OutletStock – unul dintre cei mai activi furnizori outlet din Europa de Est

OutletStock a fost înființat în 2007 și de atunci operează cu succes în sectorul magazinelor de tip outlet, oferind clienților săi articole de calitate la prețuri accesibile. Dacă sunteți interesat de astfel de produse, distribuitorul oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte de marcă de la Vero Moda, Jack & Jones, Selected Homme, Vila, Noa Noa, Only, Pieces, la Object, Noisy May, Urban Surface, Sublevel și multe alte case de modă. 

Vizitați site-ul oficial outletstock.ro pentru a afla mai multe despre ofertele outlet en gros disponibile. Produsele sunt noi și nu prezintă defecte, pete sau decolorări, singura diferență reprezentând-o lista de prețuri. Printre serviciile de bază puse la dispoziția clienților, se regăsește consultanță personală de specialitate. Astfel că potențialii clienți, în special magazinele de profil și întreprinzătorii care activează în domeniul vestimentar sunt rugați să rezerve din timp un tur în cadrul depozitului. 

Produsele expuse fac parte din colecțiile noi, iar raportul calitate/preț este susținut de graficul ascendent de vânzări din ultimii ani. OutletStock oferă magazinelor o selecție diversă de articole vestimentare, servicii de asistență personală și și informații suplimentare despre condițiile de păstrare și depozitare. Accesând pagina oficială, veți putea alege una dintre  dintre ofertele puse la dispoziția celor interesați, cu specificația că cea mai mică comandă trebuie să cuprindă minimum 100 de articole mixte. 

Considerat unul dintre cei mai activi furnizori outlet din Europa de Est, businessul oferă o gamă variată de haine en gros, rezultate din lichidarea stocurilor și excedentul de producție al unora dintre cele mai mari case de modă din lume. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>