Apple Glass ar putea schimba jocul în rândul persoanele care au nevoie de corectarea vederii

Deși au existat o mulțime de scurgeri și rapoarte care sugerează mai multe caracteristici și alte aspecte ale dispozitivului, Apple Glasses ar putea fi capabili să corecteze vederea utilizatorilor care poartă ochelari în urma unei prescripții medicale. Într-un brevet recent intitulat „Sisteme de lentile reglabile și foveate”, Apple pare să fi discutat despre modul în care ochelarii inteligenți își vor ajusta lentilele pentru a îmbunătății vederea utilizatorilor. 

În mare, brevetul sugerează că noul dispozitiv, care urmează să-ți facă debutul în cursul acestui an, ar putea fi o alternativă a lentilelor obișnuite, folosite de persoanele cu hipermetropie sau miopie. Materialul optic din interiorul lentilelor Apple Glasses va putea fi reglat prin tehnologia de urmărire a mișcărilor ochilor, astfel încât să poată aplica tensiune în acea zonă specifică pentru a corecta vederea utilizatorului. 

Apple spune că în realizarea ochelarilor va fi necesară utilizarea unui grup de lentile pentru fiecare ochi sub forma unei lentile reglabile cu cristale lichide, împreună cu o lentilă plină cu fluid. În interiorul lentilelor cu cristale lichide, pot exista mai multe straturi de material optic care pot reproduce proprietățile de refracție ale unei lentile concave sau convexe tradiționale, care este folosită pentru a corecta miopia sau miopia.

Materialul optic din interiorul lentilelor va fi însoțit de electrozi care vor conține faza materialului și cantitatea de lumină care trece prin acesta. Potrivit surselor oficiale, Apple Glass vor avea un preț aproximativ de 500 de dolari americani, la care se adaugă taxe de prescripție medicală. 

Sursă: republicworld.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>