Apple a eliminat o funcție utilă de pe noile iPhone 13. Apelurile ar putea fi mai „zgomotoase”

Producătorul american își prezintă mereu noile generații de iPhone ca fiind cele mai bune de până acum, oferind ecrane îmbunătățite, procesoare actualizate și capabilități noi prin intermediul camerelor upgradate. Apple a declarat că noile iPhone 13 au avut un minus pe care generațiile anterioare nu îl aveau. Compania a confirmat recent că iPhone 13 nu are capacitatea de a suprima zgomotul ambiental în apelurile audio, spre deosebire de modelele anterioare. 

Într-o convorbire telefonică la capătul căreia se află un iPhone 13, este posibil să auziți ceva mai mult zgomot de fundal. Acest lucru se datorează faptului că funcția de pe iPhone 13, care reușește automat să anuleze zgomotul folosind microfonul de pe spatele smartphone-ului a fost eliminată. Anterior, puteai găsi funcția de anulare a zgomotului ambiental în secțiunea Accesibilitate a aplicației Setări. 

Funcția a fost lansată pe iOS 7 și este disponibilă în prezent pentru toate modelele care au debutat până în 2020, inclusiv iOS 15. Poate fi activată sau dezactivată în orice moment, îmbunătățind semnificativ calitatea audio a apelurilor pe iPhone. Din păcate, însă, această caracteristică nu se găsește și în meniul noilor iPhone 13. 

Publicația 9to5mac a contactat compania pentru a afla dacă această funcție este sau nu disponibilă sau dacă a existat o eroare în  iOS 15 care nu a fost încă rezolvată. Se pare că nu este vorba despre o problemă de programare. Un reprezentant al companiei a confirmat că această capabilitate nu va fi „reparată” și că nu va fi integrată pe iPhone 13. 

Apple nu a precizat motivul pentru care a eliminat această caracteristică și nici nu a conformat dacă va fi reintrodusă pe viitoarele modele. În mod surprinzător, anularea zgomotului nu mai este accesibilă în apelurile telefonice pe iPhone 13, dar o funcție asemănătoare este disponibilă pentru apelurile FaceTime, serviciul video Apple și vocea prin Internet. 

Sursă: go4it.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>