Huawei lansează ghiozdanul inteligent „9µm”, cu monitorizare GPS pentru copii

Telefoanele inteligente de la Huawei se află într-o poziție mai puțin favorabilă pe piață în acest moment, din cauza interdicțiilor din SUA, dar mai ales din cauza deficitului global de semiconductori, care împiedică afacerea să producă mai multe dispozitive.  Drept urmare, ultimele activități ale companiei s-au concentrat mai mult pe dezvoltarea dispozitivelor inteligente de diferite tipuri. Huawei a anunțat recent un termos inteligent cu HarmonyOS, iar acum vedem primul său ghiozdan inteligent, cu monitorizare GPS pentru copii: 9µm Smart Positioning Children’s Schoolbag.

Noul rucsac de la Huawei a fost conceput special pentru părinții care doresc să urmărească mai atent acțiunile copiilor, atunci când sunt la școală, în drum spre școală sau în drum spre casă. Dispozitivul vine echipat cu ecran color și GPS, similar cu ceea ce vedem astăzi pe ceasurile inteligente create pentru cei mici. Potrivit companiei, tehnologia este conectată la sistemul de poziționare prin satelit Beidou din China, extrem de precis în indicarea locației utilizatorului. În plus, dispozitivul vine cu HarmonyOS Connect și poate fi controlat folosind aplicația Huawei Smart Life. 

Zonele de setare precum „acasă”, „școală” sau „altele” sunt disponibile ca funcție standard, astfel că părinții pot fi notificați direct din aplicație atunci când copilul lor intră sau iese din perimetru. Intervalul de monitorizare este de 2 minute, iar istoricul călătoriei este disponibil timp de trei luni. Dispozitivul inteligent include un ecran de 1.54 inci, asemănător cu cel al unui smartwatch, și este rezistent la la apă și praf  IP67. Îți poate arăta programul zilnic de școală al copilului, indică ora și poate fi personalizat cu diferite teme și culori. 

Ghiozdanul inteligent „9µm” nu va fi lansat pe piață până când acesta nu își va încheia perioada de verificare. Huawei caută părinți dispuși să-l testeze contra cost, desigur. Prețul unui astfel de dispozitiv nu este unul foarte mare, având în vedere că pornește de la suma de 110 dolari americani. Produsul este disponibil doar în China, momentan.

Sursă: go4it.ro 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>