Huawei se pregătește pentru lansarea noilor P50 Pro și P50 Pocket în România

Producătorul chinez aduce seria de smartphone-uri P50 și în România. Versiunile Huawei P50 Pro și P50 Pocket vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 27 ianuarie, însă până atunci, gigantul tehnologic are în plan lansarea unei campanii promoționale în care promite vouchere pentru achiziționarea noilor telefoane, precum și alte premii speciale, pe Huawei Store. 

Clienții magazinului au fost invitați să se aboneze la newsletter-ul de pe Huawei Store începând cu data de 13 ianuarie. Producătorul garantează participarea la o tombolă cu premii, care se va încheia pe 26 ianuarie cu un voucher de reducere în valoare de 500 lei din valoarea pentru noilor smartphone-uri din gama Huawei P50, dar și cu alte premii. 

Tot atunci, compania va anunța câștigătorii celor patru dispozitive pliabile Huawei P50 Pocket și a celor paisprezece telefoane Nova 9. Tragerile la sorți pentru Nova 9 se vor desfășura zilnic până la sfârșitul campaniei, în timp ce extragerile finale pentru câștigătorii noilor Huawei P50 Pocket vor avea loc săptămânal.

Voucherele pot fi folosite doar pentru achiziționarea telefoanelor P50 Pro sau Pocket și nu pot fi combinate cu alte reduceri sau promoții. Huawei a declarat că P50 va fi disponibil și în Malaezia și că telefoanele vor ajunge în Europa începând cu 27 ianuarie. Dispozitivele vin echipate cu procesoare Qualcomm Snapdragon 888, camere de înaltă rezoluție, construite special din materiale premium. 

Desigur, la fel ca în cazul telefoanelor oferite de companie în ultimii doi ani, gama de dispozitive Huawei P50 vor include software-ul EMUI 12, care se bazează pe sistemul de rulare Android, dar nu prezintă, însă, serviciile Google și conexiunea 5G. 

Sursă: go4it.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>