Prețurile pentru noua gamă iPhone 14 vor crește semnificativ spre deosebire de generația actuală

Apple nu este un brand cunoscut pentru dispozitive accesibile oricărui buzunar, însă acest lucru nu a împiedicat compania să exploreze noi creșteri de preț pentru următoarea generația iPhone 14. Este foarte posibil ca noile dispozitive să intre în ofertă la un preț peste cel al modelului iPhone 13 Mini de anul acesta, însă variantele Pro ar putea fi semnificativ mai scumpe. Desigur, aceasta informație rămâne un zvon pentru moment, dar având în vedere revizuirile aduse gamei de smartphone-uri Apple din acest an, nu putem spune că vorbim despre o creștere semnificativă.

Apple va crește prețul fiecărui iPhone cu 20 de dolari în 2022, potrivit unui anunț făcut de LeaksApplePro pe Twitter. Pentru început, iPhone 14 va costa 799 de dolari, mai scump cu 100 de dolari față de iPhone 13 Mini, comercializat în prezent la prețul de 699 de dolari. În esență, Apple nu crește prețul modelului Mini, ci mai degrabă îl elimină din gama, păstrând iPhone 14 la același preț cu 13 „standard”. Producătorul va introduce, de asemenea, un nou model iPhone 14 Max la prețul de 899 dolari, un dispozitiv cu ecran mai mare, dar cu o configurație și cu un design similare cu cele de pe versiunea „standard”. 

Deși versiunile Mini nu par să fie atât de populare pe piață, un număr tot mai mare de utilizatori solicită telefoane cu ecrane mai mari, dar nu doresc să facă upgrade la cel mai scump model Pro Max. Modelele iPhone 14 și 14 Max vor include ecrane notch cu sisteme de camere duale (larg și ultra-wide), precum și configurații cu mai puțină RAM și mai puține procesoare de bază GPU decât generația iPhone 13. 

Prețurile pentru modelele Pro, pe de altă parte, vor crește cu 100 de dolari fiecare:  iPhone 14 Pro cu ecran de 6.1 inci ar putea costa 1.099 de dolari, iar  iPhone 14 Pro Max 1.199 de dolari. Modelele de bază sunt așteptate și anul acesta cu 128 GB stocare standard, deși Apple ar putea să ne surprindă cu 256 GB. În plus, sursele anunță că variațiile dintre modelele actuale și noua generație vor fi semnificative. Vorbim despre noi panouri care rulează la 120 de cadre pe secundă, cu adâncituri mai mici și chiar tehnologie care permite ascunderea senzorilor sub panoul OLED. Se spune că Apple va introduce pe modelele 14 Pro o cameră de 48 de megapixeli, renunțând pentru prima dată la camera anterioară de 12 megapixeli. 

Sursă: go4it.ro 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>