Noul Honor Watch GS3 poate fi folosit pentru activități acvatice până la o adâncime de 50 metri

Pe lângă noul telefon pliabil Honor Magic V, Huawei a lansat un ceas similar ca design cu ceea ce a oferit în ultimii ani pe piața dispozitivelor inteligente. Este vorba despre Honor Watch GS3, un model asemănător cu Huawei Watch GT3, care oferă o autonomie mai mare, cadru metalic și ecran OLED. Interfața ar putea fi, de asemenea, o altă componentă asemănătoare, deoarece noul model se bazează pe același LiteOS de la Huawei, care a fost transformat de curând într-o versiune mai „lite” de HarmonyOS. 

Honor Watch GS3 vine echipat cu un ecran AMOLED de 1.43 inci cu rezoluție de 466 x 466 pixeli și o densitate de 326 pixeli pe inci. Drept urmare, ecranul oferă o calitate excelentă a imaginii. Ceasul măsoară 45,9 mm în diametru, 10,5 mm grosime și cântărește doar 44 de grame. În plus, vine cu o varietate de curele pentru activități sportive, de la piele la cauciuc.

În ceea ce privește senzorii, avem capacitatea de a monitoriza ritmul cardiac și saturația de oxigen, precum și somnul. Desigur, există 100 de rutine sportive de demonstrat, toate pe care le poate urmări folosind GPS-ul. De fapt, Honor susține că timpul necesar pentru conectarea la satelit a scăzut cu 47% în comparație cu generațiile anterioare de ceasuri. Honor Watch GS3 este potrivit și pentru sesiunile de sport, deoarece are o rezistență la apă de până la 5 metri adâncime. 

Bateria de 451 mAh ar trebui să reziste aproximativ 14 zile cu o singură încărcare sau, cu alte cuvinte, 30 de ore de exercițiu urmărit prin GPS. Cu toate acestea, încărcarea este relativ rapidă. Cinci minute pe suportul de încărcare vă oferă o zi întreagă de utilizare. Honor Watch GS3 include și tehnologia NFC, fiind compatibil cu Alipay în China, însă nu se știe dacă vor exista astfel de servicii de plată în Europa la momentul lansării. Dispozitivul poate fi comandat la prețul de 180 euro în varianta Racing Pioneer cu o curea din cauciuc. Modelele cu variante din piele se ridică la 210 euro.

Sursă: go4it.ro 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>