Samsung dezvăluie primul monitor pentru jocuri 4K 240Hz din lume

Înainte de Consumer Electronics Show (CES) 2022, producătorul sud-coreean a dezvăluit trei noi monitoare disponibile pentru achiziție mai târziu în acest an. Dispozitivele anunțate de Samsung sunt Odyssey Neo G8, Samsung Smart Monitor M8 și Samsung S8. În timp ce Smart Monitor M8 va veni cu o cameră web și Google Duo încorporat, Odyssey Neo G8 este primul monitor din lume cu rezoluție 4K și cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz.

Samsung Odyssey Neo G8 

Este primul monitor de gaming 4k 240Hz din lume cu o curbură de 1000R. Acesta va dispune de tehnologia mini LED de la Samsung, care oferă detalii și luminozitate îmbunătățită de 2000 nits. Samsung Odyssey Neo G8 are, de asemenea, un DisplayPort 1.4 și două porturi HDMI 2.1. Mai multe detalii, inclusiv prețul și disponibilitatea monitorului de gaming Samsung, vor fi dezvăluite la CES 2022.

Samsung Smart Monitor M8 

Dispozitivul măsoară un ecran de 32 de inci și primește rezoluție 4K. Potrivit comunicatului de presă, monitorul va avea „o cameră video care poate fi ușor atașată și detașată printr-o metodă magnetică furnizată separat și o aplicație de soluție video precum Google Duo instalată ca standard”. Noul monitor măsoară 11,4 mm în grosime, ceea ce reprezintă o treime din grosimea modelelor anterioare. 

Samsung S8 Monitor

Monitorul pentru gaming de înaltă rezoluție este optimizat în special pentru creatori și designeri. Monitorul va fi disponibil în două dimensiuni de ecran: 32-inci și 27-inci, iar potrivit informațiilor dezvăluite în comunicatul de presă, Samsung S8 este „primul monitor din lume care a fost certificat cu sistemul Glare-Free de către Underwriters Laboratories”. În plus, primește și alte certificări, cum ar fi o acoperire de 98% a gamei de culori DCI-P3 și o certificare Video Electronics Standards Association DisplayHDR 600. 

Sursă: republicworld.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>