Samsung a lansat oficial noul Galaxy S21 FE 5G

Producătorul sud-coreean a dezvăluit noul Galaxy S21 FE 5G, ultimul telefon din seria S21, oferind mai multe funcții premium într-un pachet de preț similar cu modelul actual, prezent deja în ofertele magazinelor. Lansarea de astăzi a confirmat mai multe zvonuri din ultima lună, potrivit cărora noul Samsung Galaxy S21 FE 5G vine un ecran AMOLED FHD+ de 6.4 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și cu o rată de eșantionare tactilă de 240 Hz. 

În ceea ce privește specificațiile tehnice, smartphone-ul va avea două chipset-uri diferite, în funcție de regiunea în care sunt vândute: Qualcomm Snapdragon 888 SoC și Exynos 2100. Ambele procesoare sunt octa-core și oferă performanțe de vârf. Mai mult decât atât, confirmat de anunțul oficial, Samsung Galaxy S21 FE vine cu o configurație de cameră triplă pe panoul de plastic din spate, care include un obiectiv ultrawide de 12 MP, un obiectiv cu unghi larg de 12 MP și un teleobiectiv de 8 MP. Pe panoul frontal, noul model prezintă un selfie shooter de 32 MP, poziționat într-o adâncitură din centrul ecranului. 

Opțiunile de conectivitate dezvăluite includ un port USB-C, NFC, Bluetooth, Wi-Fi și 4G/5G. Listat în oferta magazinelor online din România, dispozitivul poate fi achiziționat începând de la 3.500 de lei, modelul fiind dotat cu 8GB/256GB memorie și căști Galaxy Buds 2 oferite ca bundle inclus. 

Sursă: republicworld.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>