Samsung renunță la denumirea S22 Ultra în favoarea Galaxy S22 Note

Gigantul tehnologic renunță la seria de smartphone-uri Galaxy Note, dar nu va abandona complet brandul care i-a adus succesul din ultimii ani pe piața telefoanelor inteligente. Știm deja că versiunea de top a seriei Galaxy S22 va folosi un S-Pen integrat, iar designul acestuia pare similar cu ceea ce am văzut anul trecut pe Galaxy Note 20 Ultra. Se pare însă că Samsung va încerca să combine cele două serii, telefonul urmând să renunțe la sufixul „Ultra”, în favoarea denumirii Galaxy S22 Note.  

Seria Galaxy S22 va cuprinde din nou trei modele, însă doar versiunea de top se va înfărți cu cu variantele seriei Note, mai degrabă decât cu S21 Ultra din 2020. Modelul Galaxy S22 standard este așteptat să vină într-un design asemănător versiunii de anul trecut, cu spate din plastic și ecran mai mic, în timp ce Galaxy S22+ ar putea rămâne aproape neschimbat în ceea ce privește aspectul exterior. Modulul camerei arată deja destul de diferit comparativ cu S21, iar integrarea stiloului S-Pen este o premieră pentru seria S de la Samsung. Anterior, Galaxy S22 Ultra era singurul model S compatibil cu un stylus, dar nu putea fi stocat în telefon.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, toate cele trei smartphone-uri sunt așteptate în două versiuni, cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200. Specificațiile tehnice sugerează că cele două procesoare sunt similare, dar zvonurile spun că modelul Samsung ar putea avea un procesor grafic mai bun. Este dezvoltat în parteneriat cu AMD și are la bază arhitectura RDNA2, aceeași pe care o găsim deja pe plăcile grafice Radeon 6000 de pe PC, pe consolele Xbox Series și PlayStation 5, dar și pe Steam Deck, sau mașinile Tesla. 

Lansarea seriei Galaxy S22 este așteptată la începutul lui 2022. De asemenea, în prima lună din an, producătorul sud-coreean va începe procedurile necesare pentru lansarea noului Galaxy S21 FE, model care a fost amânat de câteva luni din cauza crizei de semiconductori. 

Sursă: tylaz.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>