Bitdefender Antivirus Free pentru Windows va dispărea până în 2022

Bitdefender Antivirus este una dintre cele mai populare soluții antivirus gratuite disponibile pentru cei care doresc o protecție de bază. Lansat în 2011, versiunea Free Edition își propune să ofere ceea ce își dorește fiecare utilizator: un antivirus gratuit și eficient pe care nu îl simți în utilizarea zilnică a computerului. 

Între timp, în strategia de afaceri Bitdefender s-au produs o serie de schimbări importante, compania hotărând ca soluția de securitate oferită gratuită pentru Windows să fie retrasă definitiv începând cu 31 decembrie. Cu toate acestea, chiar dacă Bitdefender Antivirus Free dispare de pe pagina de descărcare, utilizatorii nu vor fi expuși unui risc imediat. 

 „Ne concentrăm pe dezvoltarea de produse în jurul protecției multiplatforme și, prin urmare, retragem Bitdefender Antivirus Free Edition pentru Windows. Utilizatorii actuali vor fi acceptați până la 30 iunie 2022.” Astfel, instalațiile existente vor continua să funcționeze ca și până acum, însă odată cu termenul limită specificat de companie, nu vor fi disponibile actualizări pentru baza de semnături antivirus, esențială pentru detectarea și blocarea noilor amenințări cibernetice. 

Retragerea Bitdefender Free se aplică doar aplicației Windows, versiunile pentru Android și iOS vor continua să fie disponibile, cel puțin până când apare un anunț similar din partea companiei. „Revizuim în mod constant portofoliul de produse pentru a ne asigura că tehnologiile incluse sunt suficiente pentru a menține siguranța utilizatorului în toate situațiile. Din păcate, produsul nostru antivirus gratuit nu mai îndeplinește cele mai înalte standarde ale noastre”, a explicat un reprezentant al companiei. 

Pentru un utilizator obișnuit, Bitdefender Antivirus Free Edition este în general o opțiune suficientă pentru protecție împotriva virușilor, majoritatea renunțând la opțiunile disponibile contra cost.

Sursă: tylaz.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>