Cu arată lista finală de specificații pentru noul Galaxy S21 FE de la Samsung

Producătorul sud-coreean anunță că prima dezvăluire tehnologică din următorul va fi mult așteptatul Galaxy S21 FE, flagship-ul accesibil de la Samsung. Modelul a fost amânat cu mai multe luni în urmă, pe fondul crizei de semiconductori care a afectat producția de dispozitive mobile la nivelul întregii industrii. 

În ciuda dificultăților de producție, telefonul a rămas în plan de dezvoltare, și se apropie de data lansării, programată ulterior în luna ianuarie a lui 2022. Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul de debut, lista neoficială de specificații primește tot mai multe actualizări. Sursele spun că noul S21 FE nu prezintă schimbări substanțiale față de modelul standard, însă există o serie de informații care fac diferența. 

SamMobile a publicat o serie de specificații tehnice despre ultimul dispozitiv promis de Samsung, care include un ecran de 6.4 inci de tip Dynamic AMOLED 2X la 120 Hz, ceva mai mare decât cel folosit pe S21 standard. Modelul păstrează aceleași performanțe, inclusiv aceeași rezoluție Full HD+. Camera frontală dispune de un senzor de 32 megapixeli, situat în centrul ecranului, la fel ca în cazul celorlalte modele S21. 

Spre deosebire de modelul actual, noul Galaxy S21 FE primește primește mai multă memorie RAM. Producătorul pune la dispoziția clienților săi versiuni de bază cu 6 GB și urcă până la 8 GB în varianta superioară. Stocarea internă este limitată la 128 sau 256 GB, fără slot pentru carduri microSD. Chipset-ul rămâne cel introdus pe modelele Galaxy S21 Fe de la începutul acestui an, însă nu se știe dacă va primi Exynos 2100 sau  Snapdragon 888. Telefonul este oferit cu un acumulator de 4.500 mAh, efectuând o încărcare prin cablu la 25W sau prin wireless la 15W. Rezistența la apă și praf rămâne la standardul IP68.

Galaxy S21 FE ar putea fi primul telefon de la Samsung care rulează Android 12. Încă un lucru interesant la acest model este acela că primește suportul pentru dispozitivele din gama superioară, promis de companie. Asta înseamnă că noua generație beneficiază de actualizări de sistem timp pe o perioadă de trei ani, până la Android 15. Telefonul a putea fi achiziționat în schimbul sumei de 700 de euro în Europa. 

Sursă: go4it.ro 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>