Seria iPhone 14 Pro ar putea folosi ecrane LG perforate, fără „notch”

Seria actuală de smartphone-uri iPhone 13 a dezvăluit prima intenție a companiei de a reduce dimensiunile decupajului din ecran, după patru generații de când acesta a rămas neschimbat. Potrivit unor informații de ultimă oră prezentate de postul de știri coreean TheElec, în 2022 compania va renunța complet la acest design, adoptând o alternativă pe care am mai întâlnit-o în ultimii ani la alți producători. 

Modelele Pro și Pro Max din viitoarea serie iPhone 14 vor folosi panouri OLED LG Display LTPO 120Hz și camere de selfie de 48MP. Nu se așteaptă ca modelele entry-level să ofere ecrane LTPO și rate de reîmprospătare de 120 Hz, însă potrivit unei surse, BOE, producătorul chinez de componente electronice, va începe să furnizeze panouri LTPO pentru seria iPhone 15 în 2023. De asemenea, se așteaptă ca Apple să aducă un model iPhone SE revizuit în 2022, cu același design ca modelul actual, dar cu conectivitate 5G adăugată. 

Având în vedere că modelele Apple au inclus sistemul de recunoaștere facială, compania nu a putut renunța cu ușurință la decupajul din ecran, așa cum au făcut-o mulți alți concurenți din segmentul de piață. True Depth, sistemul responsabil pentru funcția Face ID, a început să scadă în dimensiuni abia de anul acesta, urmând ca în 2022 să se micșoreze suficient pentru a putea fi integrat într-un decupaj de ecran mai mic, de forma unei pastile. Deși Apple nu este prima companie care folosește acest design, iPhone 14 ar putea fi primul de acest gen care ar beneficia de un proiector de puncte, cameră cu infraroșu și cameră frontală într-un spațiu atât de mic. 

Sursă: gsmarena.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>