Philips lansează noul PH2, un smartphone echipat cu servicii Huawei

La nivel european, brand-ul este asociat mai mult cu produse TV și becuri, însă în țara de origine, Philips este cunoscut pentru telefoanele sale. Cel mai recent model, Philips PH2, a fost lansat recent în China, fiind un dispozitiv destul de ieftin, dar care oferă capabilități de bază. Cel mai interesant aspect la acest model este că software-ul său echipat cu HMS, Huawei Mobile Services. 

Philips PH2 este un smartphone entry-level, dar cu un design ceva mai atrăgător decât restul dispozitivelor de pe aceeași linie. Vorbim despre un model care dispune de un ecran ce măsoară 6.2 inci cu rezoluție HD+, o cameră de 5 megapixeli în formă de lacrimă și un chipset Unisoc Tiger T310. Dispozitivul este un model quad-core în configurație 1 + 3 (Cortex-A75 + Cortex-A55), care nu utilizează GPU PowerVR GT7200. 

Noul Philips PH2 dispune de 24 GB de RAM, 128 GB stocare internă și un slot pentru card microSD. Telefonul vine, de asemenea cu o mufă pentru căști, însă trebuie menționat faptul că obiectivele din spate sunt de 13 + 2 megapixeli și oferă doar filmări HD. Telefonul este alimentat de o baterie de 3.900 mAh, fără încărcare rapidă, iar adaptorul de priză este furnizat într-un „pachet cadou”, care include o husă și o folie pentru ecran.

Deși nu rulează pe HarmonyOS sau EMUI, sistemul de operare Android pe care îl folosește beneficiază de Huawei Mobile Services. aveți acces la magazinul AppGallery, la serviciile Petal Maps și Petal Search și la alte aplicații oferite de Huawei. Au existat zvonuri cum că telefoanele Nokia din China ar putea adopta serviciile Huawei, dar această informație a fost confirmată oficial de reprezentanții HMD Global. 

Sursă: tylaz.net 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>