Tesla lansează un nou vehicul electric înainte de finalul anului 2021

Gigantul tehnologic a anunțat lansarea unui nou vehicul electric înainte de finalul acestui an. Este vorba despre Cyberquad for Kids, o versiune în miniatură a modelului Cyberquad, propulsat de un motor electric care poate fi condus de copiii cu vârsta de peste 8 ani. 

Vehiculul a fost dezvăluit în urmă cu doi ani, odată cu prezentarea prototipului Cybertrack, însă acum poate fi comandat de pe site-ul oficial al companiei, urmând ca livrările să aibă loc înainte de sfârșitul acestui an. Mini ATV-ul a fost listat pentru suma de 1.900 dolari americani și ar putea fi un cadou special oferit copiilor de Crăciun, însă Tesla nu garantează livrarea în timp. 

Cyberquad for Kids este realizat pe un schelet din oțel rezistent și vine echipat cu un motor electric, care poate atinge o viteză de 16km/h. Bateria promite o autonomie de 24 de kilometri, lumini LED în partea din față și stopuri LED pe spate, frâne pe disc, scaun cu burete și suspensii ajustabile. 

Surprinzător, vehicul electric vine echipat cu un schimbător de viteze care poate funcționa la jumătate din putere, adică 8 km/h, la viteza maximă 16 km/h și în treapta de marșarier de 8 km/h. Mini ATV-ul de la Tesla face o încărcare completă în 5 ore, iar autonomia variază în funcție de greutatea utilizatorului, de tipul de teren pe care este condus și setarea de viteză. Vehiculul este disponibil momentan pentru comandă doar în SUA, însă se așteaptă să apară și în alte regiuni. 

Sursă: techcrunch.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>