Numele Oculus a fost retras în favoarea mărcii Meta Quest

În luna octombrie, Facebook și-a schimbat numele în Meta, însă aceasta nu a fost singura schimbare anunțată de companie la acea vreme. Oculus, cel mai mare nume din VR pare să-i calce pe urme. Începând cu 2022, Oculus Quest de la Facebook își va schimba numele în Meta Quest. 

Viitorul CTO al Meta a declarată într-o postare pe Facebook că „realitatea virtuală va fi cea mai imersivă modalitate prin care oamenii pot accesa metaversul și, pe măsură ce ne îndreptăm spre obiectivul nostru de a aduce 1 miliard de oameni în realitatea virtuală, vrem să lămurim acest aspect: Quest este un produs Meta”. 

Această mișcare făcută de companie este cu siguranță una curajoasă. „Cu toții avem un atașament puternic față de marca Oculus și a fost o decizie foarte dificilă de luat. Pe măsură ce retragem numele, vă pot asigura că viziunea inițială a lui Oculus rămâne profund înrădăcinată în modul în care Meta va continua să stimuleze adoptarea în masă a VR astăzi. Facebook a cumpărat Oculus VR în 2014 pentru suma de 2 miliarde de dolari, în urma unui proiect Kickstarter de succes pentru căștile originale Rift. 

Sursă: pcgamer.co

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>