Samsung lansează noul Galaxy A03 cu cameră de 48 MP și o baterie de 5.000 mAh

Gigantul tehnologic își extinde gama de smartphone-uri accesibile cu noul Galaxy A03. Seria este o continuare a modelului Galaxy A02, lansat la începutul acestui an, dar care vine cu o serie de îmbunătățiri vizibile. 

Galaxy A03 primește un ecran HD+ de 6.5 inchi și o rată de reîmprospătare limitată la 60 Hz. Samsung spune că noua generație este alimentat de un procesor octa-core de 1,6 GHz, dar nu confirmă în mod explicit chipsetul folosit. Primește o serie de configurații, inclusiv opțiuni de 3GB/32GB, 4GB/64GB și 4GB/128GB. 

Deși nu există încă o confirmare pentru extinderea cardului microSD, producătorul include, însă, o baterie internă de 5.000 mAh care asigură o economie crescută. Samsung oferă chiar și suport Dolby Atmos,adesea omis la telefoanele cu buget redus. 

Pe spate, veți găsi o configurație cu cameră dublă, formată dintr-un senzor principal de 48 de megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli pentru efecte suplimentare în modul portret. Camera selfie frontală este evaluată la 5 megapixeli, însemnând o creștere substanțială față de Galaxy A02, care include un senzor principal de 13 megapixeli și o cameră macro de 2 megapixeli. 

Din păcate, Samsung nu a anunțat ce versiune de Android rulează Galaxy A03, însă ar putea veni cu One UI 3.1 sau cu One UI 4.0 lansat recent. De asemenea, nu au fost publicate nici detalii referitoare la prețul noului dispozitiv, însă se știe că va crește sau scădea în funcție de disponibilitatea nuanțelor de negru, roșu și albastru. 

Sursă: 9to5google.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>