Xiaomi 12 revine la designul curbat al marginilor, dar primește difuzoare stereo simetrice

Noile modele Xiaomi 12 și 12X sunt așteptate să apară în luna decembrie. Potrivit surselor, primul dispozitiv vine echipat cu chipsetul Snapdragon 870, în timp ce Xiaomi 12X promite să fie unul dintre primele telefoane motorizate de Snapdragon 8 Gen1, cel mai puternic chipset Qualcomm dezvoltat pentru anul 2022. 

Mai mult, Digital Chat Station oferă curioșilor o serie de specificații esențiale, confirmând, totodată, că ambele modele vor reveni la designul curbat al marginilor. Comparativ cu noua generație, gama actuală Xiaomi 11 dispune de un ecran plat, în echiparea standard, făcând excepție de la regulă doar modelul Mi 11 Ultra care primește un ecran curbat.

Poziționarea difuzoarelor este o altă diferență majoră întâlnită pe noile Xiaomi 12 și 12X, oferind o configurație stereo perfect simetrică, ambele grile pentru difuzoare fiind orientate în față. Dispunerea simetrică amplifică designul telefonului, prin simplul fapt că repoziționează difuzorul din partea de jos a ecranului pe rama laterală, singurul dezavantaj fiind audiția stereo inconsistentă la vizionarea videoclipurilor dacă dispozitivul este utilizat în poziție orizontală.  

Această tehnologie, gândită special pentru a oferi o audiție stereo fără cusur, nu este ceva nou, însă din motive de ergonomie, a fost introdusă doar pe telefoanele de gaming, producătorii adoptând un design cât mai suplu și elegant pentru restul ofertei sale de smartphone. Un alt aspect destul de important este introducerea senzorului de 50MP în locul celui de 108MP, superior în privința sensibilității la lumină și calitatea imaginii în ansamblu. 

Noile modele Xiaomi 12 și 12X permit o încărcarea rapidă, folosind puteri de până la 100W. Pentru mai multe detalii, urmăriți lansarea oficială care a fost programată pentru săptămâna viitoare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>