Echipa Caviar a adăugat recent în colecția Visionaries un iPhone 13 Pro special și un bust al lui Elon Musk

Brand-ul internațional de smartphone-uri și accesorii exclusiviste, realizate manual din materiale de lux, și-a extins recent colecția Visionaries, adăugând un iPhone 13 Pro special și un bust al lui Elon Musk, ambele realizate dintr-o mașină Tesla topită. Compania nu privește înapoi când vine vorba de lux, motiv pentru care își îndreaptă atenția către un viitor plin de mașini electrice și de explorare a spațiului, la intersecția cărora se află Elon Musk, CEO al Tesla și SpaceX. 

Noul iPhone 13 Pro Limited Edition este realizat parțial din caroseria unei mașini electrice Tesla, având un design îndrăzneț care reflectă viziunea lui Elon Musk. Modelul în ediție limitată are o carcasă din titan cu acoperire PVD de culoare neagră și o inserție metalică în nuanța oțelului. Gravurile de pe panoul de aluminiu prezintă portretul lui Musk, conturul unei mașini electrice și sigla Tesla. Inserția este realizată din aliaj de cupru, o componentă cheie a în producția bateriilor pentru vehiculele electrice. 

Brandul rusesc a anunțat că busturile în ediție limitată dedicate celui mai bogat om de afaceri din lume vor constitui un număr de doar 27 de figurine. Prețul unui exemplar a fost stabilit la suma de 3.220 de dolari, însă clienții pot opta, de asemenea, pentru ediția limitată a modelelor iPhone 13 Pro sau Pro Max cu livrare gratuită în toată lumea. Prețul unui iPhone 13 Pro Electro începe de la 6.760 de dolari (128 GB), însă dacă vreți o versiune mai mare, Pro Max vine disponibil pentru 7.300 de dolari (128 GB). 

Sursă: letsgodigital.org

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>