Samsung lansează o nouă aplicație pentru capturi foto la calitate înaltă pe telefoanele Galaxy

Utilizatorii de telefoane Samsung își pot instala acum din Galaxy Store noua aplicație Expert RAW, care permite realizarea de fotografii la o calitate superioară, dar care pot fi editatea fară a pierde din pixeli. Momentan, aplicația este disponibilă doar în Coreea de Sud și funcționează pe un singur smartphone, Galaxy S21 Ultra, și doar pe One UI 4.0 cu Android 12. Producătorul a anunțat că va adăuga în timp și alte modele pe lista celor compatibile. 

Tehnologia RAW le permite să proprietarilor să utilizeze pe deplin teleobiectivele primare în modul Pro, oferind acestora control în gestionarea expunerii, focalizării, vitezei obturatorului și balansului de alb. Aceste comenzi sunt disponibile atât pentru fotografii, cât și pentru videoclipuri.  

Noua aplicație permite captura de fotografii RAW cu toate cele patru camere introduse pe Galaxy S21 Ultra. Să nu uităm de controlul manual asupra tuturor setărilor de la nivelul camerelor, cât și posibilitatea de a capta fotografii de tip HDR, cu opțiunea de a le salva într-un format JPEG. Următorul dispozitiv care urmează să fie adăugat pe lista smartphone-urilor care permit descărcarea noii aplicații este Galaxy S21+, fiind urmat la scurt timp de Galaxy Tab 5e, prima tabletă care va include suport pentru Expert Raw. 

Sursă: xda-developers.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>