Amazon Studios încearcă să facă o emisiune TV Mass Effect

Gigantul american vrea să atragă cât mai mulți adepți ai serviciului său, însă noutățile sugerate de Amazon Studios nu fac referire la serialul Wheel of Time, recent lansat, și nici la viitoarea sa producție, Lord of the Rings, pentru a atrage telespectatori SF/fantasy. Serviciul de știri axat pe divertisment raportează că Amazon „se apropie de o înțelegere pentru a dezvolta o serie” bazată pe jocurile Mass Effect. 

Cu toate că Electronic Arts și BioWare nu au anunțat încă o producție în serie, sursele indică mai mulți indici care favorizează lansarea unui nou show de anvergură. La începutul acestui an, directorul de proiect de la EA Mass Effect: Legendary Edition a declarat pentru Business Insider că „nu este o chestiune dacă, ci când va apăre un proiect de film sau emisiune TV legat de joc”. 

Mai devreme în acest an, actorul Henry Cavill a postat o imagine ușor estompată care sugerează un „proiect secret”, astfel că cei curioși și-au dat seama că este de fapt o imprimare preluată de pe internet a jocului Mass Effect 3. Orice alte detalii legate de noul joc din serie sunt neclare, însă cel mai probabil se va baza pe Mass Effect: Andromeda. 

Sursă: theverge.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>