Noile căști Kaira Pro de la Razer vine cu răspuns haptic HyperSense, suport Bluetooth și multe altele

Razer a anunţat astăzi noile căști fără fir Kaira și Kaira Pro, alături de o nouă tehnologie cu răspuns haptic proiectată special pentru PS5. Funcția HyperSense de pe noile dispozitive este dezvoltată în colaborare cu compania germană Lofelt, lider al tehnologiei haptice, pentru a oferi jucătorilor experiențe vibrante și conținuturi mai captivante.

Razer a redus paleta de culori la nuanțe de alb/negru, designul exterior fiind acoperit în întregime din piele. Spre deosebire de modelul standard, Kaira Pro primește funcția hepatică HyperSense, pentru a duce experiența de joc mai cât mai aproape de realitate, reprezentând o caracteristică atrăgătoare stivuită pe tehnologia 3D Audio de la Sony pe PS5. Producătorul a anunțat recent că această tehnologie va fi inclusă și pe noul Kraken V3 Pro, dezvoltat pentru Nintendo Switch, PC și PlayStation.

Cu excepția funcției hepatice și a microfonului supercardioid HyperClear are sunt introduse pe Kaira Pro în schimbul sumei de 100 de dolari, aceste căști au mai multe trăsături comune, inclusiv o caracteristică wireless SmartSwitch care le permite utilizatorilor să se conecteze la un dongle de 2,4 GHz sau prin Bluetooth cu latență scăzută. Nu lipsește nici mufa de 3,5 mm modul cu fir. 

Ambele includ transmițătorul audio USB-C HyperSpeed, cu un adaptor USB-A pentru o compatibilitate mai largă. Compania a anunțat că vor începe să primească comenzi pentru Kaira Pro începând cu 30 noiembrie, urmând ca livrările să aibă loc spre sfârșitul anului. 

Sursă: theverge.com 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>