Asus lansează noul laptop de gaming TUF Dash F15 pe piața din India

Noul laptop vine cu până la 32 GB de memorie DDR4-3200MHz și până la 1 TB de spațiu stocare pentru a găzdui o colecție masivă de jocuri, în timp ce un slot SSD oferă o capacitate suplimentară pentru fișiere multimedia și altele

Gigantul tehnologic și-a anunțat astăzi extinderea portofoliului său de laptop-uri TUF pe piața internă, prin lansarea noului TUF Dash F15, un dispozitiv de gaming de 15 inci care poate fi achiziționat la prețul de 1,39,990, echivalentul a 1.665 de euro. Laptopul primește  cel mai recent procesor Intel Core i7-11370H de generația a 11-a și GPU GeForce RTX 3070/3060, pentru o performanță imbatabilă. 

Dezvăluit la nivel global în timpul unei conferințe virtuale Consumer Electronics Show (CES) 2021, dispozitivul va fi oferit cu o rată de reîmprospătare de până la 240 Hz, un port versatil Thunderbolt 4 și tehnologia Two-Way AI Noise Cancellation. Potrivit companiei, noul Dash F15 este mai ușor și mai subțire decât laptopurile de gaming TUF standard, având o grosime de 19,9 mm și o greutate de 2 kg, respectând standardele militare MIL-STD-810H. 

Alte configurații ale lui Dash F15 au un afișaj de 144 Hz care oferă în continuare o viteză competitivă de joc, dublând cu mult rata de reîmprospătare a ecranelor convenționale ale laptopurilor.

Sursă: zeenews.india.com

Articolul precedent

Noile căști Kaira Pro de la Razer vine cu răspuns haptic HyperSense, suport Bluetooth și multe altele

Aplicația Amazon Prime Video este acum disponibilă pentru Mac

Articolul urmator