Aplicația Amazon Prime Video este acum disponibilă pentru Mac

Amazon a lansat acum o aplicație nativă Prime Video pentru dispozitivele macOS, alături de o multitudine de funcții. Compania a anunțat recent capacitatea de a primi și partaja clipuri de 30 de secunde pentru utilizatorii iOS. De exemplu, aplicația vă permite să descărcați conținut pe care îl puteți viziona ulterior offline, selectând calitatea dorită. 

Funcții Apple, cum ar fi AirPlay și Picture-in-Picture, vă permit să interacționați cu alte aplicații și site-uri web în timp ce vizionați un anumit conținut. Pe lângă aceste caracteristici, X-Ray de la Amazon vă oferă informații despre distribuție și alte detalii din culise. Funcțiile standard, cum ar fi adăugarea de subtitrări, redare automată și control parental, sunt disponibile și în aplicația macOS. 

Pe lângă acces gratuit la conținut, aplicația vă permite să răsfoiți magazinul Amazon, pentru a cumpăra sau închiria alte filme și seriale TV. Magazinul este conectat la contul Amazon, taxând automat metodele de plată stocate. Aplicația se poate descărca gratuit din Mac App Store.

Sursă: notebookcheck.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>