Bugatti s-a asociat cu Gillette pentru lansarea unei ediții speciale a aparatului de ras în valoare de 170 de dolari

Legendarul producător francez de automobile s-a asociat cu Gillette pentru comercializarea aparatului de ras încălzit marca Bugatti. GilletteLabs | Bugatti Special Edition Heated Razor este un primul aparat de ras cu cinci lame care introduce o bară de încălzire din oțel inoxidabil. 

Bara de încălzire este un element de încălzire electric, conceput pentru a oferi „un bărbierit vizibil mai confortabil și o experiență senzorială”, tehnologie dezvoltată de GilletteLabs, divizia de inovație premium a companiei. În prezent, aparatul de ras poate fi achiziționat la prețul de 170 de dolari pe site-ul Gillette. 

Dispozitivul în ediție specială este rezultatul unui plan de rebranduire a producătorului de mașini. Briciul este decorat cu un logo Bugatti și primește o culoare comercializată ca Agile Bleu, vizibil identică cu Bleu de France, folosită pe modelul Grand Prix din anii 1920. Versiunea fără logo inclus se vinde în prezent cu 150 de dolari pe site-ul companiei, iar diferența de 20 de dolari se reflectă în culoarea diferită a mânerului.

Sursă: jalopnik.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>