Noul Motorola Moto E30 a fost lansat în Europa

Producătorul a oferit o serie de informații despre noul Moto E30 odată cu lansarea oficială a modelului Moto E40. Între timp, pe piața telefoanelor inteligente a apărut și versiunea Motorola Moto E20, care a completat cu succes gama dezvoltatorului american. Cele trei dispozitive au mai multe elemente în comun, însă aspectul pare să fie identic. 

Noul dispozitiv a împrumutat sistemul de operare de la E20, fiind considerat cel mai slab model din gamă. Moto E30 alege să ruleze un Android 11 Go Edition. Drept urmare, primește o memoria RAM este de 2 GB și o capacitatea internă de stocare de 32 GB. 

Chipset-ul este același Unisoc T700, iar ecranul IPS LCD de 6.5 inci și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli suportă o rată de refresh de 90 Hz. Acumulatorul rămâne la 5000 mAh (încărcare de 10W), rezultând o autonomie cu mult peste medie. 

Opțiunile de conectivitate ale acestui nou telefon Motorola includ 4G LTE, Wi-Fi 802.11, Bluetooth 5.0, GPS/A-GPS și portul USB Type-C. Există, de asemenea, un scanner de amprente montat în spate pentru protecție suplimentară. 

Dispozitivul are un rating IP52, având o rezistență mai mare la apă și praf. Telefonul a fost deja listat în Europa, pe pagina oficială Motorola din Slovacia. De asemenea, dispozitivul este disponibil la vânzare, în Belgia, la un preț de 100 euro. 

Sursă: notebookcheck.net

Articolul precedent

Huawei se pregătește pentru lansarea noilor Mate X3 și Mate 50 în 2022

Cel mai bun controler de jocuri pentru iPhone funcționează acum și pe Android

Articolul urmator