Noul Motorola Moto E30 a fost lansat în Europa

Producătorul a oferit o serie de informații despre noul Moto E30 odată cu lansarea oficială a modelului Moto E40. Între timp, pe piața telefoanelor inteligente a apărut și versiunea Motorola Moto E20, care a completat cu succes gama dezvoltatorului american. Cele trei dispozitive au mai multe elemente în comun, însă aspectul pare să fie identic. 

Noul dispozitiv a împrumutat sistemul de operare de la E20, fiind considerat cel mai slab model din gamă. Moto E30 alege să ruleze un Android 11 Go Edition. Drept urmare, primește o memoria RAM este de 2 GB și o capacitatea internă de stocare de 32 GB. 

Chipset-ul este același Unisoc T700, iar ecranul IPS LCD de 6.5 inci și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli suportă o rată de refresh de 90 Hz. Acumulatorul rămâne la 5000 mAh (încărcare de 10W), rezultând o autonomie cu mult peste medie. 

Opțiunile de conectivitate ale acestui nou telefon Motorola includ 4G LTE, Wi-Fi 802.11, Bluetooth 5.0, GPS/A-GPS și portul USB Type-C. Există, de asemenea, un scanner de amprente montat în spate pentru protecție suplimentară. 

Dispozitivul are un rating IP52, având o rezistență mai mare la apă și praf. Telefonul a fost deja listat în Europa, pe pagina oficială Motorola din Slovacia. De asemenea, dispozitivul este disponibil la vânzare, în Belgia, la un preț de 100 euro. 

Sursă: notebookcheck.net

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>