Ducati lansează cea mai avansată trotinetă electrică din portofoliu

Piața trotinetelor electrice atrage și producători din domeniul auto/moto, un exemplu fiind dezvoltatorul italian de motociclete. Ducati a lansat câteva modele de trotinete electrice și acum vine cu cea mai avansată versiune din portofoliu. Ducati Pro-III poate fi conectată la aplicația Urban e-mobility și poate fi achiziționată la prețul de 799 de euro.

Poate că a existat o perioadă în care Ducati nu concepea ideea de a lansa vehicule electrice, însă brandul italian dezvăluie acum noua trotinetă electrică care promite o putere de până la 515 W, datorită motorului său de 350 W. În ciuda acestor cifre impresionante, testele au rezultat o viteză maximă standard de 25 de kilometri pe oră (km/h) și o durată de alimentare de până la nouă ore pentru o încărcare completă. 

În ceea ce privește designul, trotineta electrică, creată în întregime de producătorul italian, primește un design modern cu însemnele brandului. Afișajul LED de 3,2 inci permite monitorizarea și gestionarea tuturor funcțiilor, inclusiv alegerea dintre cele patru moduri de condus (6, 15, 20, 25 km/h). Ecranul scuterului electric este echipat cu un port USB care vă permite să reîncărcați smartphone-ul sau alte dispozitive în timpul utilizării.

Sursă: ducatiurbanemobility.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>