Cel mai bun controler de jocuri pentru iPhone funcționează acum și pe Android

Backbone Labs a lansat anul trecut cel mai bun controler de jocuri pentru iPhone de pe piață. Îl puteți folosi acum și pe dispozitivele Android, însă necesită un nou abonament pentru a-l configura. Backbone One este conceput pentru a vă permite să conectați un iPhone în modul peisaj la un port Lightning din partea dreaptă a controlerului. Dacă folosiți Android, intrați în meniul Setări al aplicației Backbone și conectați dispozitivul la controler cu un cablu Lightning-to-USB. 

Abonamentul Backbone Plus vine cu mult mai multe beneficii, iar o caracteristică impresionantă este aceea că veți putea transmite în flux pe Twitch direct din aplicația Backbone. Compania adaugă și câteva funcții noi de înregistrare video în abonamentul său. Acum veți putea înregistra la 1080p și 60fps pe dispozitivele iOS 15, de la 30fps, însă există și o opțiune mai inteligentă care vă permite să țineți apăsat butonul de captură pentru a înregistra ultimele 15 secunde ale jocului. 

Cu Backbone Plus, veți putea folosi toate caracteristicile software ale aplicației. Noii utilizatori vor primi un an de serviciu gratuit, iar dacă optați pentru reînnoire, acesta va costa 49 de dolari pe an. De asemenea, dacă nu vă abonați, veți putea în continuare să utilizați Backbone One ca simplu controler de jocuri pentru iPhone. 

Sursă: theverge.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>